Home

Kerstmarkt fotowedstrijd in Winkelcentrum Buytenwegh

Wie mee wil doen, heeft tot maandag 16 december 22.00 uur de tijd om een mooi plaatje te schieten in Buytenwegh of in het Buytenpark en deze in te zenden.
Mail uw foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke inzender dient, behalve zijn naam en telefoonnummer, een kort onderschrift mee te sturen dat onder de foto kan worden geplaatst.
Let erop dat op de foto geen personen staan die daarvoor geen toestemming hebben gegeven.
Per deelnemer mogen maximaal 3 foto’s worden ingestuurd.

 Publieksprijs

Na ontvangst worden de foto's getoond op   www.2717.nl/fotowedstrijd   Iedereen kan ze daar bekijken en mee jureren door een of meer foto’s te waarderen met een aantal sterren. Stemmen kan tot 20 december 18.00 uur. De publieksprijs gaat naar de foto met de hoogste score. De winnaar krijgt een waardebon van € 20,- en zijn foto ingelijst en op A4 afgedrukt.

 Juryprijs

Naast de publieksprijs is er een juryprijs. De jury let op inhoud, compositie en beeldkwaliteit.
De jury kiest de drie mooiste inzendingen uit. Deze foto's worden op zaterdag 21 december tijdens de kerstmarkt in het winkelcentrum aan het publiek getoond. Iedereen kan tijdens de Kerstmarkt stemmen op zijn of haar favoriete foto.
De drie winnaars ontvangen een mooie afdruk van hun inzending en de foto met de meeste stemmen krijgt en waardebon van € 20,-. De winnende foto wordt o.a. geplaatst in het Streekblad.

NB: Door mee te doen geeft u Halte 2717 toestemming om uw foto met uw naam te publiceren in. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de fotowedstrijd.

Copyright © 2019/2020 Ernst van Erkelens - All Rights Reserved.